Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyolország linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dolomiti - Ibiza [3. oldal]
részletek »

Spanyolország képes leírás: Dolomiti - Ibiza [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: spanyolorszag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Dolomiti utazási iroda Spanyolország

Dolomiti utazási iroda Spanyolország

Dolomiti utazási iroda - Ausztria, Franciaoszrág, Olaszország, Szlovénia, síelés, téli ajánlatok A Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. nevében nagyon sok szeretettel köszöntjük Önt a megújult weboldalunkon. Több éves szakmai tapasztalattal 2006-ban nyitottuk meg irodánkat azzal a céllal, hogy utasainknak minden igényüknek megfelelő utazási ajánlatokat kínáljunk. Elsődleges célunk valóban, hogy aki irodánkhoz fordul, korrekt tájékoztatásunk alapján a neki legmegfelelőbb úticélt válassza. Mint a neve is sugallja, az iroda fő profilja az olaszországi Dolomitok hegység gyönyörű síparadicsomaiba szervezett síutak. Az utas közönség igényeinek eleget téve azonban mára ez a kör kibővült osztrák, szlovén és franciaországi ajánlatokkal is. Mindezek mellett egy másik turisztikai ínyencséget, a rövid körutakat is szeretnénk megkedveltetni azokkal az utazni vágyókkal, akik esetleg időhiány miatt lemondanak az utazásról vagy, mert nem szeretnének olyan sok pénzt rákölteni. A néhány napos, kulturális programokban gazdag utak sokszínűségének köszönhetően minden korosztálynak kedvére lehetnek.

Eltűnnek a spanyol bikaviadalok?

Eltűnnek a spanyol bikaviadalok?

Eltűnnek a spanyol bikaviadalok? Spanyolországról a világ a bikaviadalokra és a színes ruhába öltözött, peckes járású matadorokra asszociál. Ebben komoly szerepe van Ernest Hemingwaynek, aki több művében is élteti a spanyol virtust és bikaviadalokat. A hagyomány ma már visszaszorulóban van.

Enviro - fordítás spanyolra

Enviro - fordítás spanyolra

Irodánk bármilyen nyelvi relációban vállal fordításokat. Semmilyen nyelvkombináció nem jelent problémát, legyen az akár angol-kínai, német-francia, vagy orosz-vietnámi. Az Enviro Fordítóiroda szerződött fordítói minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassuk.

Észak-Spanyolország | CINTO Túraklub

Észak-Spanyolország | CINTO Túraklub

Észak-Spanyolország - CINTO Túraklub: 8 napos expedíció,4 nap szabival Túravezető: Fernengel András. Részletes program: Részletes program 01: 1. nap: Bp. (16:30-kor repülünk a Wizzair-rel Sp.-o.-ba) - Madrid (érkezés 19:35-kor) - Cantabria, Cervera de Pisuerga (szállás hegyek között a Camping Fuentes Carrionas-ban) Részletes program 02: 2. nap: Cantabria, Cordillera Cantábrica (reggeli túra a Pico de Tres Mares (2175 m) környékén) - Picos de Europa Nemzeti Park, Potes (a rezervátum mélyébe általában e településről indulnak a túrázók) - Fuente Dé (pici falu, határából ülőlifttel emelkedünk a Macizo Central-ra, a Picos de Europa szívébe) - oda-vissza 3-4 órás túra a park legszebb csúcsai között, a tiszteletet parancsoló Pena Vieja (2613 m) alatt a Cabana Véronica-hoz (kis menedékház) - Santo Toribio de Liébana (kedves völgy felett, meredek hegyoldalban 13. sz.-i kolostor) - Hermida-szurdok (fotószünet) - Santillana del Mar (hegyi falu) - Altamira-barlang (informálódás a sziklarajzairól világhírű helyen) - Atlanti-óceán partvidéke, Parque Natural de Oyambre (vadkemping a tengerpart dűnevilágában) ....

Eunion Travel - Barcelona városlátogatás

Eunion Travel - Barcelona városlátogatás

Az Eunion Travel 2003-ban alakult két elszánt az utaztatás iránt elkötelezett hivatástudatot és kedvet érző, pályájára visszatérő kismama Darvas Judit és Kovács Krisztina alapításával. Olyan irodát szerettek volna létrehozni, ahol az utas az első, és nem a mindenen keresztülgázoló profithajhász mai szellemiség. Olyan irodát, ahol a törzsutasok nem csak az utaztatás maga az utazás miatt lesznek törzsutasok, hanem az utassal történő bánásmód is elsődleges szerepet játszik. Olyan irodát, ahová ha az utas telefonál, akkor nem egy lesz a sok közül, hanem 1 év múlva is emlékezni fognak a nevére, és igényeire, ha ismét telefonál. Olyan irodát, ahol az uticélokról és a kínált szolgáltatásokról, valamint a partnerirodák ajánlatairól teljeskörű információval szolgálhatnak az utasnak. És olyan irodát, ahol mindenki jól érzi magát, dolgozó és utas egyaránt. Az irodából azóta Krisztina kivállt, de Darvas Judit és kolleganője Kovács Diána mindent elkövetnek azért, hogy az eredeti elvárásokat magukkal szemben a mindmáig fenntartsák, és hogy mindezt a szellemiséget az Eunion Travellel utazók is érezzék.

Fapados járatok Európából Spanyolországba

Fapados járatok Európából Spanyolországba

Fapados járatok Európából Spanyolországba - Find which budget airlines fly on the route you wish to travel using our simple search tool. We search the routes of every known budget airline or no frills airline in the UK and Europe to provide a comprehensive low cost airline guide.

GB Europont Fordítóiroda

GB Europont Fordítóiroda

Fordítóirodánk vállalja cégek és magánszemélyek számára az üzleti és a magánélet terén szövegek fordítását, lektorálását 33 nyelven online módon. Kollégáink valamennyi jellemző tulajdonságait ismerve és hasznosítva az Ön fordítandó szövegéhez a leginkább alkalmas munkatársat jelöljük ki. A fordító iroda bármilyen formátumú, bármilyen típusú, géppel írott és szerkesztett fájl fordítását vállalja, melyet email-ben vagy postán küldünk el megrendelőink részére. Hitvallásunk, hogy a szakmai felkészültség és az elmélyült nyelvismeret a kifogástalan fordítás alapkövei. Tekintse meg fordító irodánk árait weboldalunkon, illetve kérjen ajánlatot!

Gironai beszámoló

Gironai beszámoló

Girona, Katalónia - Visszirányban innen indult a Wizzair, ezért húzódtunk ide, utálunk korán kelni, valószínˆbbnek tˆnt, hogy elérjük a reggeli gépet, mint ha Barcelonából kellene kibumliznunk. A választás minden szempontból jónak bizonyult. Girona rendes nyolcvanezres kisváros, folyóval, folyóra épült házakkal, várral, dombbal, szˆk középkori utcácskákkal, keresztény építésˆ arab fürd˜vel, a középkori Spanyolország egyetlen nem muszlim fürdési mementójával. A Pensión Viladomatt kedves id˜s házaspár üzemelteti a belvárosban, angolul nem beszélnek különösebben, de szótári spanyollal simán foglalható náluk szállás telefonon. Kajaügyben két jó benyomás: La Taverna, C/ Premsa 2 (modern tapas bár, ittunk clarát, ettünk anxovest, csirkét, polipot, gombát, a ház vörösbora is nagyon rendben volt) és Zanpanzar Euskal Taverna, C/ Cort Reial 10-12 (baszk kocsma, biotapas, frankó cider). Figueres 30 perc vonattal, óránként jár, innen mentünk tovább busszal Cadaquesbe, ha már Dalí errefelé a f˜ attrakció. Cadaques már nehezebb ügy, ide ritkásabb a menetrend, érdemes megszakérteni a kifüggesztett táblázatokat vagy el˜re online. Figueres a Dalí múzeumról szól, enni a Churraskitában ...

Granada, Spanyolország

Granada, Spanyolország

Granada, Spanyolország - A Sierra Nevada örök hófedte csúcsai lábánál, a Darro folyó két partján, egy termékeny zöld völgyben, 680 m magasan található Granada. Évszázadok során költők, írók, zenészek, utazók énekelték és énekelik meg ma is szépségét, titokzatosságát, megejtő varázsát. Itt található a világ egyik leglátogatottabb műemlékegyüttese, a csodálatos mór palotaegyüttes, az Alhambra. A római város a mai Alcazaba helyén volt, majd 711-től 1492-ig különböző mór dinasztiák uralkodtak itt. Izabella és V. Károly még fejlesztették, de aztán a letelepedett mórok elűzése után hanyatlani kezdett, csak a XX. Században indult újra fejlődésnek. A ma 200 ezres város éghajlata enyhe és száraz, levegője tiszta. Nemcsak világhírű műemlék együttese, hanem belvárosának hangulatos utcái, a bazárok, szép középkori paloták, lakóházak is megérnek egy kis barangolást. Megközelítés: Madridból az N323-as úton, Sevillából az A92-en érhetünk a városközpontba. Vonattal csak átszállással érhető el mind Madrid, mind Sevilla irányából. Motril felől a tengerpartról busszal érdemes elérni ...

Hirdetés
Grand Tours

Grand Tours

19 éve biztonságosan, utasaink legnagyobb megelégedésére utaztatunk külföldre és belföldre egyaránt. Honlapunkon külföldi, belföldi, egzotikus utazások közül válogathat. Célországaink: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Románia és Spanyolország. Oldalunkon foglalhat repülőjegyet Spanyolországba és választhat spanyol buszos utazásaink közül.

Gyorsfordítás rövid határidő

Gyorsfordítás rövid határidő

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Hitelesfordítás spanyol és egyéb nyelveken

Hitelesfordítás spanyol és egyéb nyelveken

Professzionális szakfordítás az Express Fordítóiroda jóvoltából. Más fordítóirodákkal ellentétben, ők minden nyelven és szakterületen vállalnak szakmai fordításokat. Erre talán az egyik legjobb példa, hogy ibó nyelven is készítettek már szakfordítást. Szakembereik a célnyelveken anyanyelvükként képesek kommunikálni. Vállalnak hitelesfordítást is melynek lényege, hogy az eredeti szöveggel teljesen megegyezik a fordítás. Tolmácsolást is vállalnak hazánkban, illetve külföldön egyaránt. A minőségi munka mellett, versenyképes árakat kínálnak ügyfeleiknek. A fordítóiroda a VII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Hostel

Hostel

Szállásfoglalás a világ minden országában. Hostelek, ífjúsági szállások, kollegiumok, apartmanok, kempingek, olcsó szálláshelyek. Válassz szállást tízezernél is több lehetőség közül! A hostel a legkedvezőbb lehetőség, akik minnél kevesebb kiadás mellett szeretnék felfedezni a világot, ugyanakkor szállás mellett megismerkedhetsz más fiatalokkal, akik szintén ugyanabban a hostelben foglaltak szállást.

Hostelek - Olcsó szállodák Spanyolországban

Hostelek - Olcsó szállodák Spanyolországban

Hostelek - több tízezer olcsó szálláshely, hostel a nagyvilágban! Szinte a világ minden országa, és több, mint háromezer úticél között lehet választani. A legolcsóbb szálláshelyek már már pár eurótól éjszakánként elérhetők, és ezenkivül hasznos infók, repjegy, utasbiztosítás, útvonaltervezés.

Hotels-rentacar

Hotels-rentacar

Online autóbérlés, szállásfoglalás, komplett utak foglalása, repülőjegyek és koncertjegyek vásárlása. Az ajánlatok között megtalálható Európa valamennyi országa, az Egyesült államok, Afrika és Ázsia országai. Keressen a legjobb ajánlatok között, béreljen autót, foglalja le a szállását, és vegye meg előre a jegyét a legnépszerűbb eseményekre, együtt otthonról!

HurráNyaralunk.hu utazási iroda Spanyolország

HurráNyaralunk.hu utazási iroda Spanyolország

Spanyolország - Utazás és last minute ajánlatok egy helyen. Információk, képek, leírások és árak Spanyolország összes utjáról! A HurráNyaralunk.hu utazási iroda, ahol az utazást tervezők, kikapcsolódni vágyók - legyen szó akár a család régóta tervezgetett éves nyaralásáról, vagy a Balaton mellett eltöltött kellemes wellness hétvégéről - megtalálják mind a tervezgetéshez szükséges információkat, mind azon eszközöket, amely kényelmessé és átláthatóvá teszi az utazás kiválasztásának sokszor nyűggel járó feladatát. Mert hiszen ha nyaralását szervezi, jól tudja, hogy mennyi utánajárással és sorbaállással jár, míg össze tudja gyűjteni a katalógusokat, be tudja fizetni az utazást. Esetenként két-három alkalommal is be kell ugrani az utazási irodába, míg minden részletében összeáll az utazás. A HurráNyaralunk.hu utazási iroda lehetőséget biztosít arra, hogy teljes egészében otthonról vagy munkahelyéről intézze az utazás megszervezésével járó feladatokat.

Ibiza város térképe

Ibiza város térképe

Ibiza város térképe. Ibiza egy spanyol szigetnek is a neve. Fővárosa Eivissa. Két jelentősebb város a szigeten San Antoni de Portmany és Santa Eula`ria des Riu. Eivissa / sp. Ibiza városa - Népszerű nyaralóhely, a szezon júniustól szeptember végéig tart. A hippikorszak óta sok külföldi keresi fel, de igazán népszerűvé az utóbbi 10-15 évben vált. Szórakozóhelyei világhírűek, de az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kap változatos tengerpartja. Óvárosa 1999 óta az UNESCO Világörökségének része.

Tuti menü