Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyolország linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Spanyolország - Télen [7. oldal]
részletek »

Spanyolország képes leírás: Spanyolország - Télen [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: spanyolorszag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Spanyolország képek

Spanyolország képek

Spanyolország fotók - képgaléria: Algeciras, Granada, Seville, Bobadilla, Barcelona, Madrid, Cordoba, Girona

Spanyolország képek

Spanyolország képek

Képek - az Spanyolországi utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk!

Spanyolország Lastminute utak

Spanyolország Lastminute utak

Oldalunkon jelenleg 19 ország és régió 48 városának 110 szállodája közül választhat.Online foglalási rendszerünk azonnal a tényleges szabad helyek számát mutatja! Naponta új akciók, fizethet online, átutalással, vagy személyesen, a Neckermann csoport szakértelme a garancia, telefonos és online ügyfélszolgálat 9-20 óráig. Spanyolországi akciós, last minute utak.

Spanyolország nevezetességei

Spanyolország nevezetességei

Az alábbi oldalakon megismerkedhetünk Spanyolország látványosságaival, érdekességeivel. Bemutatjuk a legkedveltebb nyaralóhelyeket és műemlékeket, a nevezetes városokat, valamint az országra leginkább jellemző sajátosságokat. A Spanyolországba utazók felejthetetlen élményben részesülnek akkor is, ha a történelmi nevezetességeket kívánják megtekinteni, de akkor is, ha csak egy pihentető nyaralásra vágynak. Spanyolország történelme nagyon régi időkre nyúlik vissza, melyeket mai napig őriznek a műemlékek. Nem csupán nyaralásban lesz része az ide látogatóknak, hanem élő történelmet tekinthet meg.

Spanyolország nyaralás

Spanyolország nyaralás

Spanyolországi szállások: hotelek és apartmanok Spanyolországban. Több száz spanyol hotel és apartman kínálatából válogathat, részletes leírásokkal, fényképekkel, környék bemutatásával, pontos térképpel. Leellenőrizheti a spanyolországi hotel vagy apartman foglaltságát és ha talált megfelelő időpontot az utazáshoz, akkor le is foglalhatja online spanyolországi hotelszobáját vagy apartmanját. Mielőtt lefoglalja a Spanyolország nyaralás helyszínét feltételnül olvassa el a vendégek visszajelzéseit és tekintse meg a képeket.

Spanyolország térképek és atlaszok

Spanyolország térképek és atlaszok

Spanyolország térképek és atlaszok Az 1954-ben alapított Kartográfiai Vállalat jogutódjaként 1993. január 1-jén alakult a Cartographia Kft. Cégünk közel 60 éve van jelen a hazai és a külföldi térképpiacon. Vállalatunk neve és szakértelme a magyar és külföldi vásárlóközönség körében egyedülállóan ismert és elismert. A Cartographia emblémája egyet jelent a minőség, a tudás, és a profizmus védjegyével. Vállalatunk a térképkészítés szinte teljes vertikumával rendelkezik - az ötletek megszületésétől a termék elkészítésén át, annak a vásárlókhoz való eljuttatásáig. Tekintse meg a Cartographia Kft. spanyolországi térképeit.

Spanyolország utazás

Spanyolország utazás

Spanyolországi utazások egy helyen, ahol az utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás repülővel, utazás autóval, utazás busszal, utazás hajóval, vagy akár egy jó túra! Válogasson a következő lehetőségek közül: Spanyolországi utazás Spanyolországi szállás Spanyolországi program Spanyolországi repülőjegy Spanyolországi autóbérlés Spanyolországi biztosítás

Spanyolország városai

Spanyolország városai

Spanyolország fővárosa és az azonos nevű tartomány központja Madrid, az Ibériai-félsziget földrajzi középpontjában helyezkedik el. 1562 óta az ország fővárosa, több kisváros összeolvadásából jött létre, ezért is hívják a madridiak "la Villa"-nak, azaz "a kisváros"-nak. Madrid rendelkezik egy nagy főváros minden sajátosságával, ugyanakkor megőrizte a vidéki élet varázsát és a tradícióit. A városban az év első percétől fogva ünnepek sokasága követi egymást. Szilveszter éjjelén a madridiak összegyűlnek a város főterén, a "Puerta de Sol"-on, míg Spanyolország többi lakója a televízióban figyeli a főtér hatalmas óráját, amint elüti az éjfélt, és az év utolsó 12 másodpercében, minden ütéskor megesznek egy szőlőszemet. Ezután január 5-én ünneplik a Három Királyok érkezését ("Cabalgata de los Reyes Magos"), akik ekkor hozzák el a gyerekeknek az ajándékokat. Május 15-én ünneplik a város védőszentjét, San Isidro-t. A több napig tartó rendezvénysorozat alatt a madridiak elzarándokolnak San Isidro mezejére, és isznak a megszentelt forrásvízből, amely a védőszent remetelakjában tör a felszínre. Sokan öltöznek be a tradicionális madridi viseletbe, vagy piknikeznek a szabadban...

Spanyolország | A bikaviadal története

Spanyolország | A bikaviadal története

A bikaviadal története Spanyolország legvitatottabb hagyománya. A bikavidal létezését a toro bravo -nak köszönheti, mely a primitív urus (más néven bos) nevezetü bikák leszármazottja. A fajta nem csak ebben az országban volt ismert, de itt találta meg a legmegfelelöbb környezetet és egészen napjainkig honos.

Hirdetés
Spanyolországi repülőterek

Spanyolországi repülőterek

Az oldal 35 spanyolországi repülőteret mutat be, térképpel, repülőjáratokkal, transfer lehetőségekkel és autókölcsönzési lehetőséggel. A legnagyobb spanyol repülési információs oldal. 2009-ben 187,349,814 volt az utasok száma, ami 5,1%-al kevesebb csak, mint 2008-ban. Bármelyik repülőtérre utazol amik itt megtalálhatók, az oldal bal oldalán a következő témákban is találsz kapcsolódási pontokat: autóbérlés Spanyolországban, Taxi, Busz, Vonat, Térkép, Éttermek és bárok, Parkolás, Telefonszámok, Időjárás előrejelzés, egyéb információk.

Spanyolországi tengerpart, és látnivalók

Spanyolországi tengerpart, és látnivalók

Bár lehet nem érdekel senkit, de az én kedvenc országom Spanyolország. Indokot nem tudok mondani, egyszerűen tetszik. Talán azért is mert ehhez az országhoz tartozik Barcelona. A bikaviadalok egyszerűen felejthetetlenek, először azt hittem, hogy nem tetszene, viszont élőben teljesen más mint ahogy a tévében látjuk. A tengerpartok pedig egyszerűen nagyszerűek, emellett szép múzeumokban sem szűkölködnek, valamint a szép városokban sem, hisz ott van Madrid és Sevilla is. Cikkemben több információt is olvashatsz az országról.

Spanyolországi utak

Spanyolországi utak

Ezen az oldalon Spanyolországgal kapcsolatos utakat tüntetnek fel. Jó áron kínálják a jobbnál jobb minőségű utakat . Feltüntetik a szállodákat, szálláshelyeket, szállodák minőségét és az iroda elérhetőségét. Foglalást interneten és telefonon keresztül is intézhető. Az oldal folyamatosan elérhető.Jó böngészést és rélem sokaknak hasznára válik majd.

Spanyolrszági utazások

Spanyolrszági utazások

Ezen az oldal spanyolország kultúrájáról, időjárásáról, éghajlatáról domborzatáról, tájairól szóló blog. Spanyolországi utaztatással, Spanyolországi nyaralással is foglalkozik, de kis mértékben. Az oldal napi rendszerességgel kerül frissítésre. Leginkább a napi Spanyolországi időjárás előrejelzéssel bővítjük, de emellett még sok érdekes és hasznos információval is ellátjuk az oldalt.

Spanyolrszágról

Spanyolrszágról

Ezen az oldal spanyolország kultúrájáról, időjárásáról, éghajlatáról domborzatáról, tájairól szóló blog. Utaztatással is foglalkozik az oldal, de kis mennyiségben, inkább Spanyolországról általában. Az oldalt sűrűn frissítem és bővítem. Leginkább a napi időjárás előrejelzéssel bővítjük, de még sok érdekes információval látom el az oldalt látogatókat.

Szent Ferdinánd Királyi Művészeti Akadémia, Madrid

Szent Ferdinánd Királyi Művészeti Akadémia, Madrid

VI. Ferdinánd alapította művészeti gyűjtemény El Greco, Morales, Juan de Juanes, Ribera, Zurbarán, Murillo, Velázquez, Goya, Rubens festményeivel és freskóival, Pedro de Mena, Bennliure, Gargallo szobraival.

Tarragona

Tarragona

Tarragona város weboldala. Szállások, Múzeumok, Látnivalók, Üzleti és Konferenciaközpontok, Bevásárlóközpontok

Télen-Nyáron Utazási Iroda Spanyolország

Télen-Nyáron Utazási Iroda Spanyolország

Válogasson Magyarország legnagyobb utazási adatbázisában és hasonlítsa össze a szervező irodák ajánlatait, így kiválasztva az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. Egyszerű online foglalás, gyors ügyintézés, hogy Önnek csak az utazás örömeivel kelljen foglalkoznia! A Télen -Nyáron.hu Online Utazási Iroda abból a célból jött létre, hogy az utazni vágyók teljes körű információt szerezhessenek még elutazásuk előtt. Valamint foglalásukat kényelmesen, otthonról vagy munkahelyükről azonnal le tudják bonyolítani, anélkül, hogy körbe kellene járni az utazási irodákat, hiszen jól tudjuk, hogy mindez mennyi időt, sorban állást jelent, arról nem is beszélve, hogy hányszor kell visszamenni az adott utazási irodába, mire összeáll az utazás. Ezzel szemben a Télen -Nyáron.hu oldalán mindent, ami az utazásával kapcsolatos el tud intézni, a foglalástól egészen az utazási okmányok (voucher) készhez vételéig. Online Utazási Irodánk szinte az összes hazai és külföldi utazásszervező cég utazásait, akciós és last minute ajánlatait kínálja Önöknek, ugyanazon az áron, mintha a szervező irodánál fizetné be utazását.

Tuti menü