Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyol fordítás, Spanyol szótárak képes leírás - Spanyolország.tlap.hu
részletek »

Spanyol fordítás, Spanyol szótárak - Spanyolország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: spanyolorszag.tlap.hu » Spanyol fordítás, Spanyol szótárak
Keresés
Találatok száma - 13 db
 spanyol-magyar online szótár

spanyol-magyar online szótár

spanyol-magyar online szótár, magyar-spanyol, online szótár, spanish-hungarian dictionary A szótár webes felületű, gyorsan használható, elsősorban szavak fordítására. Az oldalon található egy hiányzó szavak listája oldal is, ahol a legtöbbet keresett hiányzó szavak fordítására magunk is beküldhetjük javaslatainkat.

Boribon Szakfordító Iroda

Boribon Szakfordító Iroda

A Boribon Szakfordító Iroda ügyfeleinek spanyol nyelvű fordításokat kínál. Spanyol nyelvű szakfordításokkal és tolmácsolással segítjük az üzleti élet kommunikációját Magyarország és Spanyolország között. Honlapunkon elolvasható, miért fontos a fordítások felhasználóinak minőségi szakfordítás készíttetése. A látogatók megtudhatják, hogy csökkenthetik fordítási költségeiket. Bemutatjuk, hogy segíthetik megrendelőink a tolmácsok munkáját, hogy még jobb teljesítményt érjenek el náluk.

Enviro - fordítás spanyolra

Enviro - fordítás spanyolra

Irodánk bármilyen nyelvi relációban vállal fordításokat. Semmilyen nyelvkombináció nem jelent problémát, legyen az akár angol-kínai, német-francia, vagy orosz-vietnámi. Az Enviro Fordítóiroda szerződött fordítói minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassuk.

GB Europont Fordítóiroda

GB Europont Fordítóiroda

Fordítóirodánk vállalja cégek és magánszemélyek számára az üzleti és a magánélet terén szövegek fordítását, lektorálását 33 nyelven online módon. Kollégáink valamennyi jellemző tulajdonságait ismerve és hasznosítva az Ön fordítandó szövegéhez a leginkább alkalmas munkatársat jelöljük ki. A fordító iroda bármilyen formátumú, bármilyen típusú, géppel írott és szerkesztett fájl fordítását vállalja, melyet email-ben vagy postán küldünk el megrendelőink részére. Hitvallásunk, hogy a szakmai felkészültség és az elmélyült nyelvismeret a kifogástalan fordítás alapkövei. Tekintse meg fordító irodánk árait weboldalunkon, illetve kérjen ajánlatot!

Gyorsfordítás rövid határidő

Gyorsfordítás rövid határidő

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Hitelesfordítás spanyol és egyéb nyelveken

Hitelesfordítás spanyol és egyéb nyelveken

Professzionális szakfordítás az Express Fordítóiroda jóvoltából. Más fordítóirodákkal ellentétben, ők minden nyelven és szakterületen vállalnak szakmai fordításokat. Erre talán az egyik legjobb példa, hogy ibó nyelven is készítettek már szakfordítást. Szakembereik a célnyelveken anyanyelvükként képesek kommunikálni. Vállalnak hitelesfordítást is melynek lényege, hogy az eredeti szöveggel teljesen megegyezik a fordítás. Tolmácsolást is vállalnak hazánkban, illetve külföldön egyaránt. A minőségi munka mellett, versenyképes árakat kínálnak ügyfeleiknek. A fordítóiroda a VII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Magyar-Spanyol;Spanyol-Magyar szótár

Magyar-Spanyol;Spanyol-Magyar szótár

Magyar-Spanyol;Spanyol-Magyar szótár

Nyelvhatár Fordítóiroda - Spanyol fordítás

Nyelvhatár Fordítóiroda - Spanyol fordítás

A Nyelvhatár Fordítóirodánál a spanyolon kívül további népszerű ill. EU-s nyelvű fordításokat végzünk mind általános, mind szakmai jellegű témákban (gazdasági, műszaki). Hivatalos dokumentumok fordítását is vállaljuk (pl. külföldi munkavállalás, bizonyítványok, anyakönyvi kivonat). Teljeskörű On-line ügyintézés az ajánlatkéréstől a fordítás átvételéig.

Opcionempleo, az álláskereső portál

Opcionempleo, az álláskereső portál

Careerjet.hu egy álláskereső portál Spanyolországban. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia. Egy kulcsszó, illetve az állás földrajzi helyének megnevezésével igény szerint szűkíthető az álláskeresés eredménye.

Hirdetés
Professzionális fordítások, több nyelven -  Promaxxiroda.hu

Professzionális fordítások, több nyelven - Promaxxiroda.hu

A Promaxx Iroda Kft. professzionális lektorált-, szak-, jogi fordításokat vállal több nyelven (angol,német,francia,olasz,spanyol,holla nd stb..). A promaxxiroda.hu oldalon részletes leírást találhatunk szolgáltatásaikról, és online árajánlatot is kérhetünk. Szolgáltatásaikat kedvezőárakon kínálják, és az aktuális megbízást a szakterülethez legjobban értő fordítójukra bízzák. A Promaxx Iroda Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal, anyanyelvi szintű nyelvtudással rendelkezik. Irodájuk Budapesten a XIII. kerületben található.

Spanyol Fordítás

Spanyol Fordítás

A KFI Fordítóiroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a fordítás és lektorálás területén. Így a szakszerű és pontos szolgáltatás garantált. Amit kínálnak: precizitás és szakértelem, valamint hiteles és gyors fordítás, tolmácsolás. Ha profi fordításra van szüksége, keresse a KFI-t! Minden Európában beszélt nyelven igénybevehetőek a szolgáltatásaik.

Spanyol fordítás, tolmácsolás

Spanyol fordítás, tolmácsolás

Spanyol fordítás, tolmácsolás - Milyen szövegeket fordítunk? - Gazdasági szakszövegek, külkereskedelmi szerződések, pénzügyi és marketing beszámolók, minőségbiztosítási kézikönyvek fordítása többdiplomás szakemberek közreműködésével, ezáltal garantálva a szakszerűséget. - Cégkivonatok, társasági szerződések, számlák hivatalos fordítása. - Gépkönyvek, műszaki leírások, informatikai szakszövegek, szoftverek szakfordítása - igény szerint oldalhűen, ábrák, grafikonok, táblázatok beillesztésével a jobb kezelhetőség érdekében. - Orvosi prezentációk, jelentések, igazolások fordítása. - Weboldalak fordítása. - Napi idegen nyelvi levelezés, melynek keretében maximum 24 órán belüli szolgáltatást biztosítunk, sürgősségi pótdíj felszámítás nélkül.

spanyol-magyar hangos szótár

spanyol-magyar hangos szótár

Spanyol-magyar hangos szótár A hangos szótár 20.000 szót és kifejezést tartalmaz nyelvenként. Szótanuláshoz használja a WTCD professziónális szótanító rendszert. A megtanulandó leckéit áttöltheti Mp3 lejátszójára. A rendszer segítségével nyelviskolák, nyelvtanárok támogathatják diákjaik tanulását. Saját szolgáltatást építhetnek ki. Letölthető szótárak a WTCD-ben! Állítsa össze leckéit, és hallgassa az utazás alatt is! Több nyelvű hangos szótár az oldalon!

Tuti menü