Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyolországi képek képes leírás - Spanyolország.tlap.hu
részletek »

Spanyolországi képek - Spanyolország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: spanyolorszag.tlap.hu » Spanyolországi képek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Barcelonai utazás Spanyolország

Barcelonai utazás Spanyolország

Barcelonai utazás Spanyolország, képek (fotók) erről a csodálatos országról.

Granada, Spanyolország

Granada, Spanyolország

Granada, Spanyolország - A Sierra Nevada örök hófedte csúcsai lábánál, a Darro folyó két partján, egy termékeny zöld völgyben, 680 m magasan található Granada. Évszázadok során költők, írók, zenészek, utazók énekelték és énekelik meg ma is szépségét, titokzatosságát, megejtő varázsát. Itt található a világ egyik leglátogatottabb műemlékegyüttese, a csodálatos mór palotaegyüttes, az Alhambra. A római város a mai Alcazaba helyén volt, majd 711-től 1492-ig különböző mór dinasztiák uralkodtak itt. Izabella és V. Károly még fejlesztették, de aztán a letelepedett mórok elűzése után hanyatlani kezdett, csak a XX. Században indult újra fejlődésnek. A ma 200 ezres város éghajlata enyhe és száraz, levegője tiszta. Nemcsak világhírű műemlék együttese, hanem belvárosának hangulatos utcái, a bazárok, szép középkori paloták, lakóházak is megérnek egy kis barangolást. Megközelítés: Madridból az N323-as úton, Sevillából az A92-en érhetünk a városközpontba. Vonattal csak átszállással érhető el mind Madrid, mind Sevilla irányából. Motril felől a tengerpartról busszal érdemes elérni ...

Kanári-szigetek

Kanári-szigetek

Utazás a Kanári-szigetekre (Spanyolország, képek) Kanári-szigetek, tengerpart, sziklás tengerpart, Kanári-szigetek, Naplemente a Kanári-szigeteken. Az egész sziget vulkanikus kőzetből áll. Ha tetszik a feltöltött fotó, szavazz rá! Osszd meg Te is utazási képeidet, megéri, mert most nyerhetsz is vele!

Spanyolország festményeken

Spanyolország festményeken

Spanyolország festményeken: Andalúzia 2005-2006

Spanyolország képek

Spanyolország képek

Spanyolország fotók - képgaléria: Algeciras, Granada, Seville, Bobadilla, Barcelona, Madrid, Cordoba, Girona

Spanyolország képek

Spanyolország képek

Képek - az Spanyolországi utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk!

Tuti menü